Ilve

Et professionelt køkken i dit eget hjem

Den italienske familievirksomhed ILVE har en stor passion for at lave mad og en vision om, at inspirere til mere nærvær under madlavningen. Giv dig og din familie de bedste forudsætninger for i fællesskab, at lave fantastisk mad med et luksuskøkken fyldt med eksklusive hvidevarer i topklasse fra ILVE.

Vær til stede i nuet med madlavning

Der er så mange familier, hvor samlingspunktet er aftensmaden. Vi sidder omkring et bord, nyder et måltid mad og hører, hvordan dagen er gået. Det er et helle og for nogle familier det eneste tidspunkt, hvor hele familien er samlet. ILVE vil gerne være med til at forlænge den kvalitetstid ved også at gøre selve madlavningen til en fælles oplevelse. Vi skal trække stikket fra den elektroniske verden og være til stede i nuet sammen med vores familier, imens vi laver mad.

Madlavning har været en lang tradition og passion for de to italienske familier, der startede ILVE. Det er deres vision at inspirere til mere nærvær og kvalitetstid med familien under madlavningen. Derfor er ILVEs motto: LIVE at home, COOK with passion, LOVE each other.

convinced?