Firmaet Poul Hansen er grundlagt i 1913 og med mere end 100 års historie bag sig, har Poul Hansen løst et utal af prominente opgaver, blandt andet for Glyptoteket og på Christiansborg.

Firmaet startede oprindeligt som et stenhuggeri og har gennem generationer altid været tæt forbundet med solidt og godt håndværk.

Vi værner om vores traditionsrige historie med levering af vedvarende kvalitet og stor kundetilfredshed ved at sørge for, at vores materialer og arbejde altid er af højeste kvalitet.

I dag er den primære aktivitet forarbejdning og levering af individuelle træmøbler i alle sorter til køkken, bad, garderobe og specielle løsninger såsom vinkælder og vinrum, bogreoler, spiseborde, skriveborde, kommoder, vægbeklædning og andet. Møblerne udføres i høj kvalitet af dygtige håndværkere, der besidder stor erfaring i branchen.

Vores team af medarbejder følger med i markedstendenserne og er altid opdateret omkring de nyeste produkter og design indenfor vores branche.

Vi lever af naturen, og naturen lever bedre af, at vi tager os af den. Derfor er bæredygtighed i centrum, når vi handler og behandler træ.

Vores produktion er certificeret med ISO-14001, som synliggør vores forpligtelse til miljøet, ved at vi har implementeret et effektivt miljøsystem, der opfylder kravene i standarden. Vi har dette certifikat for at bygge og drive et miljøledelsessystem indenfor en veldefineret og klar struktur, som samtidig er fleksibel i forhold til vores virksomheds behov og forventninger. Ligeledes er det også et værktøj til forbedring af den miljømæssige indsats, samt midler til effektivt at overvåge og måle den miljømæssige indsats. 

Derudover har vi også certifikatet ISO-9001, som er et kvalitetsledelsessystem, der er anerkendt i hele verden, og er synonym med kvalitet og effektiv styring, samt en struktureret kunde-dialog. Dette certifikat er vores virksomheds klare definitioner af processer, værdier, løbende overvågning og evaluering, så organisationen har et anerkendt og grundlæggende styringsværktøj.

De nævnte certifikater, sat sammen med vores historie med store og velkendte projekter, er din garanti for kontinuerlig høj kvalitet. 

Poul Hansen Furniture A/S ejes i dag af Robert Bruun, Ole Grage og Akif Erciyas.

Med mere end 100 års historie

… har vi arbejdet med prominente projekter som eksempelvis glyptoteket & Christiansborg og mange andre.